Sa strane

Njih morate imati u svom timu

Ma kako sposobni bili jednostavno su vam potrebni zaposleni, ali i vi ste potrebni njima. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza sa kojim ćete lude ideje pretvoriti u poslovno čudo.

Prava poslovna čuda ne događaju se preko noći, pravi poslovni poduhvat ne ostvaruje jedna osoba.

Da biste uspeli u poslu osim odlične ideje, poslovnog plana, zrnca sreće potreban je i tim sa kojim ćete ideju pretvoriti u delo. Da biste svoju ideju realizovali u poslovno čudo potrebno vam je najmanje šest osoba.

Pokretač:

Neko ko vas gura, ko vas tera na razmišljanje. Ta osoba vas motiviše da se dignete kad padnete, osoba koja čini da se stvari dogode. To je osoba koja vas inspiriše.

Navijač:

Ova osoba je vaš veliki obožavalac, podupreće vas u svakoj situaciji, ali i reći šta misli o vama i vašem radu. Ova osoba je vaš glas motivacije.

Sumnjičavac:

Ova osoba je đavolji advokat, stalno nešto pita i propitkuje. U svakom projektu vidi problem pre nego što se pojavi. Takva osoba je jednostavno glas razuma.

Čovek od poverenja:

Osoba od reči – rečeno, dogovoreno, učinjeno. Ova osoba je u radu tačna i precizna poput švajcarskog sata. Ona poštuje rokove i postiže ciljeve. Ova osoba je jednostavno – glas napretka.

Veza:

Pomoći će vam da pronađete nove puteve i nove saveznike. Ova osoba uklanja prepreke na koje nailazite prilikom sprovođenja plana i svakim trenutkom približava vas cilju.

Uzor:

Reč je o vašem – mentoru. To je vaš junak, vaša zvezda vodilja – Severnjača. To je osoba koju želite da zadivite i učiniti je ponosnom. Ona je za vas istinski autoritet.

Izvor: Profitiraj.hr Foto: Guliver/Thinkstock

Njih morate imati u svom timu

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s