Kako kreirati dogadjaj – Event na Facebook-u

Odličan način da svim svojim prijateljima na Fb uz nekoliko klikova  pošaljete informaciju o nekom dešavanju, pozovete ih na neki skup, ili jednostavno želite da svima prosledite neku Vama važnu informaciju a da pritom budete sigurni da će 80% pozvanih prijatelja pogledati o čemu se radi.
Facebook Event je odličan FB marketing alat!
facebook-event

Kreiranje Eventa nije ni malo komplikovano:

 

 

  • Zatim klik na ’’+ Napravi dogadjaj’’

Napravi dogadjaj

  • Pojavice se prozor za kreiranje dogadjaja gde je potrebno da upišete podatke:

Naziv dogadjaja, opis tog dogadjaja koji može imati I link ka nekom sajtu ili Vašoj FB stranici gde želite da uputite zvanice, odnosno možete upisati i adresu Vašeg lokala…
otrebno je da definišete I datum kada će dogadjaj biti aktuelen. Popust ili slično.. a možete kasnite nakon kreiranja dogadjaja taj datum kao I ostale podatke menjati..
Preporuka je da u polju za vreme nista ne upisujete sem u slučaju da se radi o aukciji ili stvarnom realnom dogadjaju koji  je odredjen tačnim vremenom odpočinjanja I završetkom.

Kreiranje dogadjaja i pozivanje prijatelja

  • U polju za privatnost, preporuka je da postavite opciju ‘’Public’’ ili po želji možete  definisati ovu opciju vidljivosti vašeg dogadjaja.

 

  • Klikom na tekst u levom donjem uglu prozora ‘’Pozovite prijatelje’’ pojavice se novi prozor sa listom Vaših prijatelja. Potrebno je da odaberete klikom svakog prijatelja kojem želite da pošaljete pozivnicu. I po završenom odabiru prijatelja kliknite na dugme ‘’Sačuvaj’’
  • I na samom kraju, nakon što ste kliknuli na dugme ‘’Sačuvaj’’ i tako odabrali prijatelje koje želite da pozovete, proverite jos jednom podatke koje ste uneli i ako ne želite da izvršite nikakve promene možete kliknuti na dugme ‘’Napravi’’ čime se proces kreiranja dogadjaja i pozivanje prijatelja završava.

Srećno oglašavanjeTVITER
Virsto Marketing.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s